LUDOGORETS-STEAUA. Acuze incredibile din partea bulgarilor! Ros-albastrii suspectati de BLAT

Presa bulgara lanseaza un scenariu ce pare incredibil inaintea meciului retur dintre LUDOGORETS RAZGRAD si STEAUA BUCURESTI, din PLAY-OFF-UL pentru calificarea in grupele LIGII CAMPIONILOR.

Ziaristii de la Blitz.bg, citati de Ziare.com, scriu ca STEAUA a vandut meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, pierdut cu 0-1 dupa un gol marcat de Achim. Intermediar ar fi fost chiar un bulgar, pe numele sau Kostadin Hadzhiivanov (foto), un personaj controversat care in trecut a fost conducatorul echipei Belasitza.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Campioana Bulgariei continua sa joace murdar: l-a ofertat pe SANMARTEAN 

Acesta a fost implicat in mafia pariurilor si este cautat de Interpol pentru trucarea mai multor partide din zona Balcanilor. Potrivit sursei citate, Hadzhiivanov a fost surprins pe NATIONAL ARENA la meciul tur cu LUDOGORETS, unde ar fi aranjat meciul STEAUA – Ceahlaul.

Bulgarii mentioneaza ca “GIGI BECALI este in inchisoare deoarece a trucat meciuri, iar STEAUA BUCURESTI este monitorizata vigilent de UEFA”.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. UEFA a anuntat brigada de arbitri care va conduce meciul de la Sofia 

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS. 

Sursa foto: 7dni.bg