LUDOGORETS-STEAUA. Campioana Bulgariei continua sa joace murdar: l-a ofertat pe SANMARTEAN

LUDOGORETS RAZGRAD si STEAUA BUCURESTI se vor intalni, miercuri seara, pe arena Vasil Levski din Sofia intr-o partida contand pentru mansa retur a play-off-ului Ligii Campionilor, campioana din Liga I avand prima sansa la calificare in grupe dupa ce saptamana trecuta s-a impus cu 1-0 in meciul de la Bucuresti.

Campioana din tara vecina continua sa joace murdar dupa ce l-a transferat pe atacantul YOUNES HAMZA de la BOTEV PLOVDIV desi varful de atac se intelesese in prealabil cu ros-albastrii.  Presa din Bulgaria a anuntat ca patronul lui LUDOGORETS a fost incantat de LUCIAN SANMARTEAN la meciul de la Bucuresti iar acum este dispus sa ofere 1 milion de euro pentru transferul mijlocasului in varsta de 34 de ani, noteaza sport.ro. 

CITESTE SI: STEAUA – LUDOGORET, scor 1-0. Chipciu, inger si demon pentru Steaua! 

Agenta jucatorului, ANAMARIA PRODAN spune ca e doar o tactica a bulgarilor inainte de meci si ca nu se pune problema ca magicianul Stelei sa paraseasca echipa. “Se practica si in Romania, cei mai buni jucatori sunt ofertati inainte de meci. Nu stiti cum se face?! Daca nu spunea nimeni de STEAUA, HAMZA nu ajungea la LUDOGORETS. 

LUCIAN SANMARTEAN e platit foarte bine de STEAUA, nu cred ca LUDOGORETS poate sa plateasca un asemenea salariu, sau o asemenea suma de transfer. In Bulgaria nu se cumpara pe milioane de euro, sunt mult sub noi. 

CITESTE SI: LIGA I: Steaua-Ceahlaul 0-1 (0-0) LIVE TEXT / Campioana a pierdut LAMENTABIL

De ce sa-l dea STEAUA pe SANMARTEAN? Visul lui BECALI e sa mearga departe in Liga. Pentru 1 milion de euro nu cred ca il lasa Becali pe SANMARTEAN sa plece. E o suma fabuloasa pentru bulgari oricum”, a declarat ANAMARIA PRODAN la Sport.ro.  

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: prosport.ro