LUDOGORETS-STEAUA. Campioana Romaniei a ajuns la Sofia. ARLAUSKIS si TANASE fac parte din lot

STEAUA BUCURESTI a ajuns, marti in jurul pranzului, la Sofia, acolo unde jucatorii gruparii din Ghencea vor disputa, miercuri seara, returul PLAY-OFF-ului LIGII CAMPIONILOR in compania campioanei Bulgariei, LUDOGORETS RAZGRAD. Din lotul deplasat de antrenorul COSTEL GALCA in capitala tarii vecine fac parte atat portarul GIEDRIUS ARLAUSKIS, cat si capitanul CRISTI TANASE.

In ciuda faptului ca este suspendat pentru partida de maine de pe arena “VASIL LEVSKI”, ALEX CHIPCIU este si el prezent la Sofia, septarul urmand a urmari partida decisiva din PLAY-OFF din tribune. Marti seara, cu incepere de la ora 20.00, stelistii vor efectua antrenamentul oficial si conferinta de presa obisnuita, la scurt timp COSTEL GALCA urmand a anunta daca TANASE va putea evolua impotriva celor de la LUDOGORETS.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Acuze incredibile din partea bulgarilor! Ros-albastrii suspectati de BLAT 

In urma cu o saptamana, STEAUA BUCURESTI s-a impus cu scorul de 1-0 in fata celor de la LUDOGORETS, gratie reusitei lui ALEX CHIPCIU din finalul partidei jucate pe stadionul NATIONAL ARENA din Capitala.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Jucatorii lui COSTEL GALCA se vor umple de bani in cazul calificarii in grupe 

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: prosport.ro