LUDOGORETS-STEAUA. CHIPCIU si LATOVLEVICI injurati, GALCA si SZUKALA aplaudati – EXCLUSIV

La scurt timp dupa incheierea loviturilor de departajare ale partidei retur din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR, numai o parte dintre fotbalistii echipei STEAUA, RAPA, PARVULESCU, VARELA si alti cativa, s-au indreptat catre peluza unde se aflau cei aproximativ 2000 de suporteri care si-au insotit favoritii in capitala Bulgariei.

Ultrasii suparati i-au cerut antrenorului COSTEL GALCA sa ii cheme si pe restul jucatorilor, iar tehnicianul s-a conformat aducandu-i pe CHIPCIU, TANASE si LATOVLEVICI. La vederea septarului suporterii ros-albastrilor, catraniti dupa eliminarea in fata bulgarilor de la LUDOGORETS, au inceput sa-i strige ca este un figurant si un nesimtit dupa care l-au scuipat, in timp ce LATOVLEVICI a fost indemnat sa plece de la STEAUA daca nu-i mai sta capul la fotbal.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA 7-5 dld (0-0, 1-0, 6-5) LIVE TEXT / ROS-ALBASTRII s-au dus de RAPA la LOTERIA MO(R)TII! 

In aceeasi ordine de idei, COSTEL GALCA si LUKASZ SZUKALA au avut parte de aplauze din partea suporterilor echipei din Ghencea, ulterior si LATOVLEVICI fiind “iertat” dar numai dupa ce a renuntat la tricou si sort, pe care le-a oferit suporterilor, fundasul stanga plecand catre vestiare in chiloti.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. COSTEL GALCA a prefatat partida cruciala de la Sofia 

STEAUA BUCURESTI a ratat calificarea in grupele LIGII CAMPIONILOR in dauna bulgarilor de la LUDOGORETS RAZGRAD dupa ce echipa din Ghencea a pierdut cu 1-0 in timpul regulamentar, ulterior elevii lui GALCA fiind eliminati dupa loviturile de departajare, in conditiile in care in poarta campioanei din Bulgaria s-a aflat fundasul roman COSMIN MOTI, cel care a reusit sa apere suturile lui PARVULESCU si RAPA.

Sursa foto: sport.ro