LUDOGORETS-STEAUA. Cine este sfatuitorul din umbra al tehnicianului COSTEL GALCA

CONSTANTIN GALCA a ajuns pe banca tehnica a STELEI BUCURESTI la 42 de ani, in ciuda faptului ca pana la acel moment nu avea in palmares performante notabile. Potrivit Gazetei Sporturilor, GALCA are un sprijin neconditionat in persoana lui ANGHEL IORDANESCU, omul care l-a convins pe finantatorul GIGI BECALI sa mearga pe mana tanarului antrenor.

Conform sursei amintite, GIGI BECALI a ezitat la inceput pentru ca nu il cunoastea pe COSTEL GALCA, insa a fost in cele din urma induplecat de fostul mare jucator si antrenor al STELEI. 

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Jucatorii lui COSTEL GALCA se vor umple de bani in cazul calificarii in grupe 

COSTEL GALCA se sfatuieste des cu ANGHEL IORDANESCU, pe care il suna in fiecare zi. Generalul este cel care l-a sfatuit pe GALCA sa nu vorbeasca in afara conferintelor, cel putin la inceputul mandatului sau, scrie Gazeta Sporturilor. Tot de la IORDANESCU a imprumutat GALCA si decizia de a discuta individual cu jucatorii in ziua meciului. Marti, inaintea partidei cu LUDOGORETS RAZGRAD din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR, GALCA a discutat in particular cu Keseru, caruia i-a explicat timp de 25 de minute de ce nu este titular. 

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Vesti bune pentru campioni: ARLAUSKIS joaca la Sofia, TANASE incert 

ANGHEL IORDANESCU si COSTEL GALCA sunt legati prin carierele de jucatori la STEAUA si nationala, dar si prin religie, cei doi fiind recunoscuti pentru aplecarea spre religie.

Sursa foto: prosport.ro