LUDOGORETS-STEAUA. COSTEL GALCA a prefatat partida cruciala de la Sofia

COSTEL GALCA,  antrenorul STELEI BUCURESTI, a sustinut, marti seara, conferinta de presa oficiala dinaintea returului PLAY-OFF-ului LIGII CAMPIONILOR pe care gruparea din Ghencea il va disputa in compania campioanei Bulgariei, LUDOGORETS RAZGRAD. In prima mansa, stelistii s-au impus cu scorul de 1-0 pe National Arena din Capitala.

COSTEL GALCA a prefatat meciul de miercuri seara in cadrul intalnirii cu reprezentantii mass-media care a avut loc in sala de conferinte a arenei Vasil Levski din Sofia. GALCA a spus ca elevii sai nu se vor cantona in aparare, a admis si faptul ca dupa acest meci alti jucatori pot parasi echipa din Ghencea si a tinut sa lamureasca imaginarul conflict cu omologul sau de la LUDOGORETS.

“A inceput sa miroasa a Champions League! Asta ne bucura foarte mult. Meciul va fi mult mai dificil decat acela din Romania. Speram sa facem un joc bun si sa ne calificam, sa avem multe faze de gol pe care sa le concretizam.

STEAUA va ataca si va avea ocazii de gol, pentru ca este extrem de important sa marcam in acest meci. Jucam in Bulgaria, e normal sa fie mai multi fani bulgari, care sa sustina echipa adversa. Daca ne vor sustine fanii lui TSKA ar fi un lucru pozitiv pentru noi. 

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. TUPEU BALCANIC! Ce hotarare au luat oficialii campioanei din BULGARIA 

S-a vorbit de multi jucatori in presa, care ar putea pleca. Eventualele transferuri se vor intampla dupa calificarea in Champions League. Eu inteleg asta si mi se pare normal ca ei vor sa mearga la mai bine. 

Eu am spus doar la superlativ despre antrenorul lui LUDOGORETS, ce a spus dansul a fost altceva, s-a interpretat”, sunt cuvintele lui Galca.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Jucatorii lui COSTEL GALCA se vor umple de bani in cazul calificarii in grupe

“LUDOGORETS va risca mult mai mult decat la Bucuresti si, cu siguranta, vom avea mai multe spatii si sanse de a marca. Nu am vreun plan B, noi am venit doar sa castigam si atat! 

Au plecat 10 jucatori de la Steaua, sunt alte metode de lucru acum, alta filosofie, e o echipa difrerita fata de cea din sezonul trecut. Vor mai veni jucatori: avem nevoie de jucatori pentru ca suntem angrenati in mai multe competitii, am spus asta in dese randuri, o spus si acum”, a incheiat COSTEL GALCA.

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: digisport.ro