LUDOGORETS-STEAUA. Directorul TVR a deschis o ancheta legata de pretul platit pentru transmiterea partidei tur

STELIAN TANASE (foto), directorul Televiziunii Publice, a deschis o ancheta interna dupa ce s-a constatat ca pretul platit de reprezentantii TVR pentru drepturile de televizare a partidei tur dintre STEAUA BUCURESTI si LUDOGORETS RAZGRAD din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR este unul exagerat, informeaza Prosport.

Investigatia vizeaza suma pe care a platit-o TVR catre STEAUA pentru a prelua si transmite partida. „In acest moment, pot sa va spun ca am ordonat o ancheta administrativa in privinta modului in care s-a negociat de catre Comisia de Achitizii pentru cumpararea drepturilor de televizare a meciului. Si, de asemenea, am cerut note explicative de la toti cei implicati.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA, ora 21.45, Digisport, Dolcesport, LIVE TEXT MONDO NEWS / Calificarea, singura varianta 

Notele explicative, unele dintre ele, au ajuns deja pe masa mea. Ancheta trebuie finalizata zilele urmatoare, iar concluziile trebuie sa ajunga pe masa mea si a celorlalti membri ai Consiliului de Administratie al TVR cu 72 de ore inaintea sedintei pe care o vom avea pe 11 septembrie“, a declarat STELIAN TANASE miercuri, pentru Prosport.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. TUPEU BALCANIC! Ce hotarare au luat oficialii campioanei din BULGARIA 

Conform site-ului inpolitics.ro, TVR a platit pentru drepturile TV ale meciului STEAUA-LUDOGORETS 45.000 de euro, de trei ori mai mult decat celelalte doua posturi care au transmis jocul in direct, Digisport si Dolcesport.

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: realitatea.net