LUDOGORETS-STEAUA. Jucatorii lui COSTEL GALCA se vor umple de bani in cazul calificarii in grupe

STEAUA BUCURESTI va juca, miercuri seara, in cel mai important meci din aceasta vara, elevii tehnicianului COSTEL GALCA fiind la un pas de o noua calificare in grupele LIGII CAMPIONILOR. Campioana din LIGA I se va deplasa la Sofia pentru a disputa returul PLAY-OFF-ului LC in compania bulgarilor de la LUDOGORETS RAZGRAD, in tur gruparea din Ghencea impunandu-se, la limita, cu scorul de 1-0.

Potrivit presei sportive autohtone, jucatorii STELEI i-au transmis finantatorului GIGI BECALI care sunt pretentiile lor financiare in cazul in care vor ajunge in grupele celei mai importante competitii europene intercluburi. Astfel, dupa o sedinta in vestiar elevii lui GALCA au cazut de acord sa fie recompensati cu aceleasi sume pe care le-au primit si in sezonul precedent. Fanatik scrie ca fotbalistii ros-albastrilor vor fi remunerati in functie de minutele jucate.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Vesti bune pentru campioni: ARLAUSKIS joaca la Sofia, TANASE incert 

Astfel, titularii de drept, cei care au dus greul in sezonul trecut al Ligii I, dar care au evoluat si in cele trei tururi preliminare din Liga Campionilor, vor lua 125.000 de euro (25.000 pentru campionat si 100.000 pentru calificarea in grupe), restul jucatorilor urmand a incasa sume mai mici, direct proportionale cu procentajul de minute jucate. 

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Acuze incredibile din partea bulgarilor! Ros-albastrii suspectati de BLAT 

Trebuie precizat si faptul ca daca vor rata calificarea in grupele LIGII CAMPIONILOR, fotbalistii stelisti nu vor castiga decat prima pentru cucerirea titlului de campioni in Liga I.

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro