LUDOGORETS-STEAUA. Mijlocasul GABI IANCU s-a IMBATAT CRITA inaintea meciului de la Sofia

GABI IANCU, unul dintre cei mai talentati mijlocasi din noua generatie, a calcat, din nou stramb! Tanarul fotbalist al STELEI s-a IMBATAT CRITA in Centrul Vechi al Capitalei, IANCU nefiind la prima escapada bahica de acest gen, noteaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

In week-end-ul recent incheiat, GABI IANCU a fost surprins de jurnalistii cotidianului amintit intr-unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, acolo unde fotbalistul in varsta de numai 20 de ani a consumat mai multe sticle de vin asezonate cu destule shot-uri de vodka. Intr-un final, IANCU a avut nevoie de sprijinul amicilor de pahar pentru a ajunge acasa.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Campioana Bulgariei continua sa joace murdar: l-a ofertat pe SANMARTEAN 

GABI IANCU nu este la prima iesire de acest gen, mijlocasul campioanei din Liga I fiind recunoscut drept un jucator care nu spune nu unui sprit prelungit, marturie stand derapajele alaturi de Stefan Nikolic sau Nicusor Stanciu. Este asteptata reactia conducerii si a antrenorilor echipei din Ghencea care vor trebui sa il pedepseasca pe IANCU. Probabil ca decizia va fi luata dupa importantul meci de la Sofia, din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR, acolo unde STEAUA va fi lipsita de aportul lui CHIPCIU si TANASE, prezenta lui IANCU, chiar si pe banca de rezerva, fiind una necesara.

CITESTE SI: Gabi Iancu a fugit din cantonamentul nationalei U21 cu ajutorul unor complici 

Sursa foto: sport.ro