LUDOGORETS-STEAUA. Ros-albastrii se pregatesc sa transfere un nou jucator

STEAUA BUCURESTI va juca in aceasta seara la Sofia cu calificarea in grupele LIGII CAMPIONILOR pe masa, insa gruparea din Ghencea nu neglijeaza nici capitolul transferuri. Conform presei din Serbia, stelistii sunt foarte aproape de a obtine semnatura unui fotbalist de la STEAUA ROSIE BELGRAD.

Potrivit jurnalistilor sarbi, STEAUA vrea sa il achizitioneze pe mijlocasul ALEKSANDAR KOVACEVIC in schimbul caruia oficialii campioanei en-titre din LIGA I sunt dispusi sa achite suma de 800 de mii de euro. KOVACEVIC, in vrasta de 22 de ani, este unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din campionatul SERBIEI.

CITESTE SI:  LUDOGORETS-STEAUA, ora 21.45, Digisport, Dolcesport, LIVE TEXT MONDO NEWS / Calificarea, singura varianta 

ALEKSANDAR KOVACEVIC evolueaza la inchidere, acolo unde STEAUA ii mai poate folosi pe FILIP, BREEVELED si, la nevoie, pe polivalentul PREPELITA. Transferul jucatorului sarb depinde insa de calificarea ros-albastrilor in grupele LIGII CAMPIONILOR, lucru care se poate intampla in aceasta seara dupa partida cu LUDOGORETS.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Jucatorii lui COSTEL GALCA se vor umple de bani in cazul calificarii in grupe

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: mojacrvenazvezda.net