LUDOGORETS-STEAUA. Vesti bune pentru campioni: ARLAUSKIS joaca la Sofia, TANASE incert

Antrenorul stelist COSTEL GALCA a primit o veste buna inaintea returului din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR pe care STEAUA BUCURESTI il va disputa, miercuri seara, la Sofia in compania bulgarilor de la LUDOGORETS RAZGRAD.

Potrivit lui HELMUTH DUCKADAM, accidentarea suferita de portarul titular al buturilor ros-albastre, GIEDRIUS ARLAUSKIS, in partida de campionat cu Ceahlaul Piatra Neamt nu este una foarte grava si goalkeeper-ul lituanian va juca din primul minut al partidei de pe arena sofiota Vasil Levski.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Campioana Bulgariei continua sa joace murdar: l-a ofertat pe SANMARTEAN 

Oficialul stelist a mai adaugat si faptul si ca decarul CRISTI TANASE are destule sanse sa evolueze si el in acest important meci pentru campioana din Liga I. 

“ARLAUSKIS va juca impotriva lui LUDOGORETS, si se pare ca si TANASE o va face. Nu concep ca Giedrius sa nu joace pentru ca ne-a scos din situatii grele”,  a declarat presedintele de imagine al gruparii din Ghencea in cadrul emisiunii Fanatik Show de la LOOK Tv.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Acuze incredibile din partea bulgarilor! Ros-albastrii suspectati de BLAT 

Partida retur din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR dintre LUDOGORETS si STEAUA va putea fi urmarita, miercuri de la ora 21.45, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro