LUDOVIC ORBAN a anuntat urmatoarea lovitura pe care o va primi VICTOR PONTA

LUDOVIC ORBAN, prim-vicepresedinte al PNL, a anuntat intr-o conferinta de presa ca formatiunea din care face parte va depune o PLANGERE PENALA impotriva premierului VICTOR PONTA la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

”Ii dedic aceasta conferinta unui individ care indrazneste sa candideze la functia de presedinte al Romaniei. Am luat decizia de a sesiza PICCJ pentru fals in declaratii, impotriva lui Victor Ponta. Ponta, impreuna cu familia sa, este proprietar a 7 case, care nu sunt declarate in integralitate.

CITESTE SI: Orban: “Declaratia privind faptul ca Ponta a fost OFITER ACOPERIT nu va avea impact foarte mare, e facuta de Basescu” 

Am luat aceasta decizie pentru ca, desi in urma cu 2 saptamani am depus o sesizare la ANI, nu am primit niciun raspuns. Astept ca asa cum ANI a dat dovada de zel impotriva a sute de mii de primari sa fie la fel de vigilenta cand este vorba despre premierul Romaniei.

Vreau sa-i dau jos masca lui Victor Ponta. Ponta este putred si de bogat, dar si de corupt. Aproape ca nu exista afacere de mare coruptie, in care Victor Ponta sa nu fie implicat. In cazul Microsoft, Victor Ponta a infiintat ”Asociatia pentru sprijinirea tinerilor”, care a beneficiat de sponsorizari din partea Fujitsu-Siemens si, bineinteles, de Microsoft.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN: Multumesc PSD ca ne-au scapat de TRADATORI 

La ora actuala, au fost arestati intermediarii din afacerea Microsoft. Aproape niciunul dintre acesti intermediari nu este strain de Victor Ponta. Ca de exemplu, Dorin Cocos care angaja o firma de avocatura proaspat infiintata a lui Victor Ponta. Un alt personaj care este implicat in afacerea Microsoft, un arab pe nume Kalil Abil Sahin. Tata socru si Daciana Sarbu au achizitionat apartamente de lux, prin intermediul unui off-shore, care apartinea unor oameni extrem de controversati”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa foto: realitatea.net