LUDOVIC ORBAN a catalogat sugestia ELENEI UDREA drept una OBRAZNICA si IMPERTINENTA

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, ca sugestia liderului PMP Elena Udrea ca prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis sa se retraga din cursa in favoarea sa e ”o obraznicie” si ”o impertinenta”, adaugand ca aceasta ar trebui sa reflecteze daca vrea sau nu “sa se faca de ras” in campanie.

Orban a fost intrebat cum vede sugestia presedintelui PMP, Elena Udrea, ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, sa se retraga din cursa prezidentiala in favoarea acesteia, deoarece nu ar avea sanse sa ajunga in turul doi al alegerilor.

CITESTE SI: Cristi Diaconescu renunta la candidatura la Presedintie si o sprijina pe Elena Udrea 

”Sa-i ceri unui candidat care in toate sondajele de opinie beneficiaza de sustinere electorala de peste 30%, sa ceri lucrul asta, tu, Elena Udrea, care nu ai pana astazi nici 6% intentie de vot in sondajele de opinie, mi se pare o obraznicie, mi se pare o solicitare impertinenta. Eu cred ca doamna Udrea, chiar daca astazi a beneficiat de sustinerea domnului Cristian Diaconescu, (…) ar trebui sa reflecteze cu seriozitate daca vrea sau nu vrea sa se faca de ras in aceasta campanie prezidentiala”, a afirmat vicepresedintele PNL.

El a fost intrebat daca ii sugereaza Elenei Udrea sa se retraga in favoarea lui Klaus Iohannis, Orban raspunzand ca liderul PMP este liber sa candideze conform prevederilor legii fundamentale.

CITESTE SI: ACL: PNL si PDL nu vor primi niciun primar, presedinte de consiliu judetean, consilier local sau judetean traseist 

De asemenea, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a exclus varianta ca Elena Udrea sa ajunga in al doilea tur de scrutin: ”Domnul Iohannis va fi in turul doi si il va invinge pe Ponta, (…) nu punem raul inainte, va spun, vom fi in turul doi si vom castiga”.

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, joi, ca “ar fi bine” daca liderul PNL Klaus Iohannis “ar veni” si ar sustine candidatura ei la prezidentiale, opinand ca acesta nu va intra in turul al doilea al alegerilor.

Sursa foto: realitatea.net