LUDOVIC ORBAN a dat startul RACOLARII de PARLAMENTARI

Prim-vicepresedintele PNL, LUDOVIC ORBAN, le-a cerut, sambata la Pitesti, tuturor liderilor PNL sa inceapa sa racoleze parlamentari in vederea trecerii MOTIUNII de CENZURA. La inceputul acestui an, liderii PNL anuntau ca ei nu doresc sa faca Guvern cu ajutorul OUG 55, dar intre timp s-au razgandit.

”Exista multe deosebiri, dar si multe asemanari intre mine si CATALIN PREDOIU. O asemanare am descoperit-o de curand: si eu, si domnul Predoiu suntem in atentia imediata a domnului VICTOR PONTA, care a trimis Corpul de Control sa ne dea pe mana DNA, bineinteles, pe niste povesti!

 CITESTE SI: PNL a anuntat cand va depune MOTIUNEA de CENZURA si care va fi tema principala 

Corpul de Control este folosit de Victor Ponta pentru ca ii este frica de CATALIN PREDOIU, de ALINA GORGHIU, de VASILE BLAGA, de mine sau, asa cum spune ALINA GORGHIU, ii este frica si de umbra lui”, a spus LUDOVIC ORBAN in timpul Consiliului National al PNL.

LUDOVIC ORBAN le-a cerut tuturor liderilor PNL, inclusiv celor din judete, sa contribuie cu totii la racolarea de parlamentari pentru obtinerea majoritatii PNL in Parlament. ”Sa nu inchideti usa in nas niciunui parlamentar care doreste sa semneze motiunea de cenzura! Nu este in interesul PNL sa plece acasa Victor Ponta, este in interesul national!”

 CITESTE SI: VASILE BLAGA: Am pornit un mare proiect si nu este cale de intors 

“La ora actuala, Ponta otraveste fantanile, parjoleste ogoarele pentru ca stie ca noi vom fi cei care vom guverna. Este raspunderea noastra sa-l trimitem acasa pe Victor Ponta pe data de 5 iunie”, a conchis LUDOVIC ORBAN.

Sursa foto: adevarul.ro