LUDOVIC ORBAN: ACL solicita DEMISIA GUVERNULUI PONTA

Ludovic Orban

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca ACL solicita demisia Guvernului Ponta pentru ca a refuzat infiintarea de noi sectii de votare in strainatate.

“Cerem demisia Guvernului Ponta. Desi am atras atentia inca dinainte de a incepe alegerile prezidentiale cu cel putin doua luni de zile ca este necesara infiintarea de sectii suplimentare peste tot acolo unde exista comunitati romanesti importante, Guvernul Ponta in mod sistematic a refuzat sa dea curs solicitarii romanilor din diaspora, formulate de ambasadori in care se afla comunitati romanesti importante, solicitari formulate de noi ca formatiune politica”, a spus Orban, intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: UDMR se ABTINE: Nu comentam rezultatele PROVIZORII ale ALEGERILOR 

El a precizat ca zeci de mii de romani nu si-au putut exercita dreptul de vot.

“Nu demisia Guvernului Ponta este capatul acestei povesti, cetatenii romani din diaspora parte a natiunii romane, care au aratat intr-un mod admirabil ca le pasa ce se intampla cu tara lor, ca vor sa participe la deciziile importante care privesc viitorul Romaniei, nu numai ca au fost impiedicati sa voteze, au fost umiliti, tinuti ore intregi la cozi nesfarsite”, a spus Orban.

CITESTE SI: VADIM TUDOR a TURBAT la aflarea EXIT-POLL-urilor! REACTIA TRIBUNULUI 

El a spus ca nu este suficienta o demisie a lui Victor Ponta, Titus Corlatean si a lui Teodor Melescanu, aratand ca ACL va formula plangere penala pentru savarsirea infractiunii de impiedicare a exercitarii dreptului la vot a zeci de mii de romani.

Sursa foto: adevarul.ro