LUDOVIC ORBAN: Cand ati candidat NU LE-ATI SPUS cetatenilor ca aveti de gand MAJORAREA PENSIILOR PARLAMENTARE

Sedinta de plen comun a Senatului si Camerei Deputatilor in care urmeaza sa se dezbata si sa se voteze PROIECTUL DE LEGE PRIVIND PENSIILE SPECIALE PENTRU PARLAMENTARI. Printre primii parlamentari care au luat cuvantul a fost prim-vicepresedintele PNL, LUDOVIC ORBAN, care si-a exprimat dezamagirea cu privire la acest proiect. 

“INCA NU IMI VINE SA CRED ca in Parlamentul Romaniei dezbatem o astfel de lege. In momentul in care ati candidat NU LE-ATI SPUS CETATENILOR CA AVETI DE GAND SA MAJORATI PENSIILE PARLAMENTARILOR. Nu am vazut la niciunul dintre candidati acest punct.  In momentul in care ati candidat CUNOSTEATI FOARTE BINE care este legislatia in domeniul pensiilor parlamentarilor.

CITESTE SI: PNL si UDMR au BOICOTAT sedinta comuna a comisiilor de cultura din PARLAMENT

Am inteles ca este nevoie de un PARLAMENT PUTERNIC. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut acest deziderat. Dar este un Parlament care NU BENEFICIAZA DE INCREDEREA CETATENILOR un parlament puternic? Poate fi un parlament puternic acela care accepta pe banda rulanta Ordonante de Urgente de la executiv? Poate fi un parlament puternic un parlament care are 20% membri care si-au schimbat culoarea politica? Nu cred, dragi colegi!

De ce sa stabilim un sistem privilegiat pentru parlamentari, pentru noi? NOI TREBUIE SA FACEM LEGI PENTRU OAMENI! Mergeti in colegiile dvs si intrebati lumea si o sa vedeti ca cel putin 90% vor fi impotriva votului.”

CITESTE SI: PENSIILE SPECIALE ale ALESILOR, DEZBATUTE cu SCANDAL in PARLAMENT. UPDATE

*sursa foto: dcnews.ro