LUDOVIC ORBAN: CANDIDATUL PNL la prezidentiale va fi DESEMNAT in doua-trei saptamani, in baza SONDAJELOR

Vicepresedintele PNL, LUDOVIC ORBAN, a declarat, sambata noaptea, dupa anuntarea rezultatelor privind alegerea noii conduceri a partidului, ca DESEMNAREA CANDIDATULUI PNL la prezidentiale se va face in doua-trei saptamani, in baza SONDAJELOR DE OPINIE, in cadrul Delegatiei Permanente.

Orban a sustinut ca a fost surprins de declaratia lui CRIN ANTONESCU in ceea ce priveste disponibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale, dupa ce in urma cu cateva saptamani a anuntat ca se retrage din cursa.

Citeste si: Antonescu: Nu aveam elemente sa desemnam astazi candidatul la alegerile prezidentiale

“Pentru PNL este bine ca are doi CANDIDATI la presedintie. Intr-un termen de doua-trei saptamani, in baza unor CERCETARI SOCIOLOGICE serioase si in mod evident in baza deciziei Delegatiei Permanente vom stabili cine este CANDIDATUL PNL la functia de presedinte al Romaniei”, a afirmat vicepresedintele PNL.

El a sustinut ca in aceasta perioada atat CRIN ANTONESCU, cat si KLAUS IOHANNIS, isi vor prezenta in spatiul public ofertele pentru prezidentiale.

Citeste si: CONGRESUL PNL s-a incheiat! KLAUS IOHANNIS, noul presedinte al PNL. Cine sunt vicepresedintii

“Eu mi-am prezentat pozitia foarte clar, eu deja am vazut foarte multe evaluari si CERCETARI SOCIOLOGICE si pentru mine este evident faptul ca astazi KLAUS IOHANNIS are prima sansa la functia de presedinte al Romaniei”, a mai spus Orban.