LUDOVIC ORBAN: Declaratia lui ANTONESCU despre IOHANNIS este scoasa din CONTEXT

CRIN ANTONESCU nu l-a atacat pe KLAUS IOHANNIS, a declarat LUDOVIC ORBAN miercuri dimineata la postul de radio RFI. ORBAN a comentat astfel declaratia facuta de fostul presedinte liberal, marti seara,  la Gandul Live.

ANTONESCU a afirmat ca “poate” stie ca IOHANNIS este “un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste” si a vorbit despre faptul ca speranta pusa intr-o singura persoana este “nesabuita si nedreapta”.

CITESTE SI: Antonescu, despre Iohannis: Stiu ca se poate avea incredere in acest om 

Intrebat cum comenteaza declaratia lui CRIN ANTONESCU despre KLAUS IOHANNIS, LUDOVIC ORBAN a raspuns: “In mod evident, sunt unul dintre oamenii care l-au sustinut cu cea mai mare convingere pe KLAUS IOHANNIS. Am credinta ca domnul Iohannis, ca presedinte al Romaniei, va reusi sa indeplineasca principalele obiective ale programului sau politic si anume sa schimbe felul de a se face politica in Romania, sa reuseasca sa refaca prestigiul extern al Romaniei, de asemenea sa genereze o dezvoltare economica care sa permita o Romanie puternica si prospera. Eu sunt partener al lui KLAUS IOHANNIS si nu am nici un fel de indoiala ca are toate calitatile necesare, pentru a putea sa realizeze ceea ce a promis”.

Intrebat daca astfel de declaratii ale fostului lider al PNL, care il sprijina la sefia formatiunii nu-i creeaza un dezavantaj, LUDOVIC ORBAN a raspuns: “Daca cineva ma sprijina, eu nu pot sa cenzurez o persoana care ma sprijina. De altfel, cred ca aceasta declaratie a domnului ANTONESCU este putin scoasa din context. Eu am urmarit intreaga expunere a domniei sale referitoare la domnul IOHANNIS si nu mi s-a parut ca a fost un atac la domnul Iohannis, iar in privinta exprimarii la care va referiti, cred ca a fost o exprimare care nu a fost inteleasa, dupa parerea mea a vrut sa spuna altceva domnul ANTONESCU”.

CITESTE SI:  CRIN ANTONESCU s-a hotarat pe cine va sustine in batalia pentru sefia PNL 

Declaratiile lui CRIN ANTONESCU

Fostul presedinte al PNL, CRIN ANTONESCU, a declarat marti la Gandul Live ca “poate” stie ca presedintele ales, KLAUS IOHANNIS, este “un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste” si a vorbit despre faptul ca speranta pusa intr-o singura persoana este “nesabuita si nedreapta”.

“Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste”, a spus fostul lider liberal despre presedintele ales al Romaniei.

“In spatele unui om, daca aceasta speranta e pusa intr-un singur om, ea e o speranta nesabuita si nedreapta. Nu va putea rezolva toate problemele societatii romanesti (…). Cand am spus ca stiu mai multe despre el decat majoritatea oamenilor, stiu ca se poate avea incredere in acest om, dar cand vorbim despre dificila misiune, in aceasta privinta nu stiu. Daca ne vom astepta ca Iohannis sa rezolve toate problemele, este o aberatie. Daca societatea romaneasca va astepta la randul ei sa rezolve Iohannis toate treburile se va rezolva rau”, a mai spus fostul presedinte al PNL.

Sursa foto: jurnalul.ro