LUDOVIC ORBAN despre arestarea lui ONTANU, MOSCHEEA de la Bucuresti si transportul gratuit

LUDOVIC ORBAN, candidatul PNL la PRIMARIA CAPITALEI, a fost invitat, marti seara, la Stirile B1 Tv. Liderul liberal a dezbatut impreuna cu moderatorul emisiunii amintite o serie de subiecte fierbinti din ultimele zile.

LUDOVIC ORBAN si-a spus parerea in legatura cu ARESTAREA PREVENTIVA a primarului SECTORULUI 2, NECULAI ONTANU, despre problemele de la RATB si despre posibilitatea construirii unei MOSCHEI in Capitala. In continuare va prezentam o sinteza a celor mai importante declaratii facute de LUDOVIC ORBAN.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN A RASPUNS LA UN SET DE INTREBARI FULGER DESPRE PLANURILE SALE LA PRIMARIA CAPITALEI

 LUDOVIC ORBAN despre:

ARESTAREA PREVENTIVA a lui NECULAI ONTANU

Inca nu am masurat efectele politice ale arestarii preventive a domnului NECULAI ONTANU. PSD a profitat imediat de ocazie anuntand ca-si pune candidat, dar nu-l au nici pana astazi. Important este ce se va intampla cu electoratul nepesedist care-l sustinea pe Ontanu pentru activitatea administrativa a acestuia.

Cred ca e o oportunitate pentru noi, ca partid, daca avem capacitatea sa captam acest electorat.

TRANSPORTUL GRATUIT in CAPITALA

In perioada in care eram viceprimar al Capitalei, 2004-2007, am sustinut, ca o forma de respect, acest proiect de Consiliu General prin care s-a stabilit gratuitate pentru pensionari, veterani de razboi etc.

ANAF a facut o declaratie de impunere pe o suma foarte mare, solicitand RATB plata TVA reprezentand contravaloarea biletelor gratuite. ANAF interpreteaza abuziv legea gratuitatii pentru pensionari.

RATB a intrat, din acest motiv, in proces cu ANAF. Noi am solicitat Primariei Capitalei sa intre si ea in proces cu ANAF, dupa un aviz al specialistilor de la directia juridica a Primariei.

Consiliul General a hotarat ca RATB sa plateasca suma de 126 milioane lei, nu pentru ca ar fi pierdut procesul cu ANAF, ci pentru a salva 104 milioane lei din buget (fiind in vigoare ordonanta legata de aministia fiscala).

MOSCHEEA de la Bucuresti

NU voi autoriza megamoscheea promisa de Ponta! La intalnirea cu Recep Tayyip Erdogan, presedintele Klaus Iohannis a spus ca este o chestiune ce tine de administratia locala. Cei care vorbesc despre un referendum pe aceasta tema inseamna ca nu au vorbit cu bucurestenii. Eu nu am intalnit niciun bucurestean care sa spuna ca este de acord. Mai mult, nici pe cei din comunitatea musulmanilor din Romania nu i-am auzit solicitand asa ceva. Este un obiectiv politic al lui Erdogan care incearca sa castige adepti la el in tara.

Sursa foto: realitatea