LUDOVIC ORBAN despre o posibila candidatura a lui BASESCU la PRIMARIA CAPITALEI

LUDOVIC ORBAN, candidatul PNL la PRIMARIA CAPITALEI, a declarat, marti dimineata intr-un interviu acordat la DC News, care sunt riscurile unei eventuale participari a lui TRAIAN BASESCU in cursa pentru PRIMARIA GENERALA. LUDOVIC ORBAN a spus ca mandatele lui TRAIAN BASESCU au fost marcate de „dezbinare, coruptie, scandal, incalcarea sistematica a Constitutiei”.

„Le-a ajuns romanilor si bucurestenilor, implicit. TRAIAN BASESCU n-are nicio sansa sa castige PRIMARIA CAPITALEI si sa scoata, cat de cat, un scor rezonabil. El este plafonat la procentul celor care inca mai au incredere in Basescu. In statele occidentale, presedintii, dupa ce-si incheie mandatele, isi scriu memoriile, sustin conferinte, se implica in activitati de caritate…” a spus LUDOVIC ORBAN.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN DEZVALUIE DE CE L-A INLOCUIT PE CRISTIAN BUSOI

Totodata, liberalul LUDOVIC ORBAN a subliniat o implicatie grava a unei eventuale candidaturi din partea sefului Miscarii Populare.

„Intrarea lui TRAIAN BASESCU in cursa nu ar fi decat in avantajul PSD, doar pentru a ajuta PSD. Nu cred ca poate avea un alt motiv. Daca esueaza la PRIMARIA CAPITALEI, isi inmormanteaza propriul partid, pentru ca la parlamentare lumea nu va mai vota cu el. Din analizelze pe care le-am facut, TRAIAN BASESCU nu are nicio sansa sa castige PRIMARIA CAPITALEI si nici sa scoata un scor onorabil”, a mai afirmat LUDOVIC ORBAN.

Sursa foto: adevarul