LUDOVIC ORBAN dezvaluie de ce l-a inlocuit pe CRISTIAN BUSOI

Deputatul PNL LUDOVIC ORBAN a dezvaluit, sambata seara la postul B1 Tv, de ce l-a inlocuit pe europarlamentarul CRISTIAN BUSOI in cursa interna a partidului pentru functia de candidat la PRIMARIA CAPITALEI.

 „S-a considerat ca am o capacitate mai mare de a mobiliza electoratul de dreapta in batalia cu PSD. Cam asta a fost, in principiu, argumentatia. Plus o mai buna potrivire cu profilul candidatului asteptat de bucuresteni. Pana la urma, s-a luat decizia asta. Sunt pregatit sa castig Primaria Capitalei, ca si candidat al PNL. Si domnul CRISTIAN BUSOI, si domnul Predoiu (presedintele PNL Bucuresti – n.r.) sunt mobilizati in aceasta directie”, a declarat LUDOVIC ORBAN, in emisiunea „Dosar de politician”.

CITESTE SI: EXCLUSIV CRISTIAN BUSOI S-A RETRAS DIN CURSA PENTRU PRIMARIA CAPITALEI. DECLARATII BUSOI, ORBAN SI PREDOIU. UPDATE

Confruntat cu speculatiile aparute in presa, privind eventuale disensiuni in PNL pe desemnarea lui in calitate de candidat, LUDOVIC ORBAN a raspuns: „Nu a existat niciun fel de conflict in Partidul National Liberal, iar decizia a fost luata (si urmeaza sa se valideze in Biroul Permanent National) in conducerea pe Bucuresti fara niciun fel de opozitie”.

Sursa foto: pnl