LUDOVIC ORBAN doreste sa castige Primaria Capitalei cu un scor de peste 40%

Deputatul PNL LUDOVIC ORBAN a declarat marti ca obiectivul sau este castigarea Primariei Capitalei cu un scor de peste 40% si a aratat ca, dupa ce a fost propus candidat, l-a sunat pe presedintele KLAUS IOHANNIS, dar nu pentru a-i cere sprijinul, informeaza Agerpres.

“Obiectivul meu este sa castig Primaria Capitalei cu un scor de peste 40%”, a declarat ORBAN, la Realitatea Tv.

El a aratat ca l-a sunat pe presedintele KLAUS IOHANNIS, dupa ce a fost desemnat candidat al PNL la Primaria Generala, pentru a purta o discutie cu acesta, insa a subliniat ca nu-i cere sprijinul sefului statului.

“L-am sunat eu, dupa decizia de desemnare a candidaturii mele. Simt nevoia sa port o discutie cu presedintele si voi purta aceasta discutie. (…) Nu ma duc la KLAUS IOHANNIS sa-i cer sprijinul, este presedintele Romaniei, este implicat intr-un proiect extrem de important pentru Romania, cred ca bucurestenii trebuie sa decida ei cine va fi primarul Capitalei”, a spus liberalul.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Il vom sustine in bloc pe LUDOVIC ORBAN

El a spus ca stie marile probleme cu care se confrunta Bucurestiul, indicand infrastructura, traficul, poluarea, calitatea slaba a serviciilor si “abuzul de monopol” pe care il practica furnizorii de servicii si acuzand faptul ca, in ultimii ani, Capitala a fost dominata, la nivelul administratiei, de “amatorism”, “delasare” si “heirupism”.

LUDOVIC ORBAN a sustinut ca Traian Basescu nu ar avea nicio sansa sa castige Primaria Capitalei si a apreciat ca o candidatura a acestuia ar fi “complet sub demnitatea pozitiei” de sef al statului, pe care acesta a ocupat-o.

CITESTE SI: PNL Bucuresti l-a validat pe deputatul liberal LUDOVIC ORBAN drept candidat la PRIMARIA CAPITALEI

“Nu ar arata decat ca, in spatele unei astfel de candidaturi disperate, exista un calcul care nu face bine decat PSD”, a spus liberalul.

Insa, el a fost de parere ca cel mai bun primar al Capitalei a fost Traian Basescu.

 Sursa foto: gandul