LUDOVIC ORBAN dupa prima DEZBATERE IOHANNIS-PONTA: Premierul a jucat MURDAR

LUDOVIC ORBAN, prim-vicepresedinte al Aliantei Crestin Liberale (ACL), a sustinut miecuri o conferinta de presa in care a expus reactia oficiala a ACL dupa prima DEZBATERE ELECTORALA intre prezidentiabilii KLAUS IOHANNIS si VICTOR PONTA, care s-a desfasurat marti seara la Realitatea Tv.

Liderul ACL a sustinut ca DEZBATEREA ELECTORALA a fost ca un meci de box in care premierul a luptat fara nici o regula. “Klaus Iohannis a aratat mult respect fata de alegatori si s-a prezentat la dezbatere. A aratat bun simt, civilizatie, ca are capacitatea de a conduce Romania, are capacitatea de a arata romanilor ca este nevoie de un altfel de presedinte”, a spus prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

CITESTE SI: DEZBATERE IOHANNIS-PONTA, LIVE TEXT. Ponta: Romania va avea cea mai performanta economie/Iohannis: Nu avem buget. Sunt ingrijorat pentru 2015

“As face o comparatie cu un meci de box in care la cererea publicului in care Klaus Iohannis neincalzit si fara sa stie regulile a intrat in ring. In timp ce Klaus Iohannis a boxat regulamentar cu manusi, adversarul sau a boxat fara manusi si a aplicat lovituri sub centura si a aruncat in permanenta ocari adversarului de dezbateri.”, a spus oficialul ACL.

“Am o revolta personala pentru obraznicia, mojicia si aroganta de care Victor Ponta si staff-ul PSD le are fata de Iohannis”, a concluzionat ORBAN.

CITESTE SI: DEZBATERE IOHANNIS-PONTA EPISODUL II: B1 ii gazduieste pe PREZIDENTIABILI de la ora 20.00

LUDOVIC ORBAN  a reactionat violent atunci cand a fost intrebat de jurnalistii prezenti daca prezidentiabilul IOHANNIS ar trebui sa participe la DEZBATEREA organizata joi 13 noiembrie la postul de televiziune Antena 3. “Este o mizerie ce se intampla la Antena 3. CNA-ul protejeaza si nu ia nici o masura!”, a rabufnit Orban.

“In opinia mea, Klaus Iohannis nu are ce cauta la Antena 3 dupa mizeria pe care a facut-o in campania electorala, dupa campania electorala mizerabila dusa de Antena 3”, a mai spus Orban.

Sursa foto: realitatea.net