Ludovic Orban este de parere ca ruperea USL se va produce inainte de alegerile europarlamentare

Deputatul PNL, Ludovic Orban, considera ca ruperea Uniunii Social Liberale (USL) se va produce inainte de alegerile europarlamentare din primavara, desi a tinut sa mentioneze ca in PNL nu s-a luat inca decizia ruperii USL de PSD. 

Declaratia lui Orban a fost facuta aseara, in cadrul emisiunii “Buna seara, Romania”, de la B1 TV.

“Inca nu s-a luat hotararea in PNL sa se rupa definitiv cu PSD. Ziua Z e aproape. Parerea mea e ca va fi inainte de europarlamentare. in mare parte, le multumesc pesedistilor ca isi arata adevarata fata si arata ce vor ca sa ii convinga pe cei mai multi colegi ai mei ca nu mai pot continua acest mariaj. Ma rog in fiecare zi sa iesim de la guvernare”, a precizat Ludovic Orban.

Deputatul liberal a tinut sa precizeze ca nu-si doreste ca PNL sa mai participe la alegeri in tandem cu PSD si a remintit ca a fost inca de la inceput impotriva proiectului USL.

“Nu-mi doresc sa mai participam la nicio alegere cu PSD-ul. Stiti foarte bine ca eu am fost un opozant al acestui proiect al USL. si se dovedeste ca am avut dreptate in multe privinte legate de relatia cu PSD si mai ales de ceea ce reprezinta PSD ca partid. Ponta a supt la tata lui Iliescu, Nastase, nu se poate dezbala. PSD a fost intotdeauna un partid al prim-secretarilor”, a mai spus Ludovic Orban.

Foto: Realitatea TV