LUDOVIC ORBAN: Invitatia premierului Ponta la consultari este numai un JOC de IMAGINE

Liderul deputatilor PNL, LUDOVIC ORBAN, a declarat, marti, ca invitatia premierului VICTOR PONTA la consultari reprezinta un joc de imagine, informeaza agentia Agerpres.

“Mi se pare complet neserios din partea premierului sa lanseze astfel de invitatii in mass-media fara niciun fel de discutie prealabila, fara sa consulte in unele dintre puncte presedintele Romaniei care este cel care are atributii pe legile sigurantei nationale, pe legile de tip BIG BROTHER, sunt chestiuni care se afla in competenta exclusiva a presedintelui”, a afirmat LUDOVIC ORBAN. 

CITESTE SI: Teodor Atanasiu, despre discutiile pe 5 teme propuse de Ponta: Deduc ca vrea sa vina in Parlament sa renunte la functia de prim-ministru 

”In plus, nu consideram ca demersul premierului PONTA este un demers sincer, un demers care intr-adevar doreste sa ajungem la puncte de vedere comune legate de subiectele respective si in plus unele dintre ele se si regasesc la ora actuala in dezbatere, cum este Comisia de cod electoral care dezbate legile electorale. Ca atare, este o initiativa strict facuta pentru a dobandi imagine personala, o initiativa a lui VICTOR PONTA care este mai mult o incercare de a pune in off-side PNL, iar noi nu marsam la astfel de jocuri de imagine”, a subliniat liderul deputatilor PNL.

CITESTE SI: Gorghiu: Ponta nu este presedintele Romaniei pentru a se erija in mediator 

Premierul VICTOR PONTA a invitat opozitia la dialog pe mai multe teme, precum revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, legile sigurantei nationale sau Master Planul pe transport.

PNL-ul a refuzat invitatia primului ministru. 

Sursa foto: adevarul.ro