LUDOVIC ORBAN: Multumesc PSD ca ne-au scapat de TRADATORI

Vicepresedintele PNL LUDOVIC ORBAN a declarat joi, in fata a aproximativ o mie de simpatizanti ai Aliantei Crestin Liberale ca multumeste Partidului Social Democrat ca a scapat partidul liberal de TRADATORI, dand exemplul lui Ovidiu Silaghi care a trecut de la PNL la PSD si pe urma in Partidul Liberal Reformator.

“Am tinut sa vin special aici pentru ca stiu ca aici e putin mai dificil, pentru ca niste oameni care au stat alaturi de noi mult timp au aratat ca de fapt nu erau asa cum pareau. Eu nu stiu vreun tradator de-a lungul istoriei care sa fi terminat bine. Cine tradeaza odata, tradeaza si a doua oara si a treia oara. Uitati-va la Ovidiu Silaghi, dupa ce a fost al nostru a candidat din partea PSD-ului, dupa care s-a dus la Tariceanu, sigur, cu voie de la Ponta”, a declarat Orban, potrivit romaniatv.net, care citeaza Agerpres.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Candidatura lui KLAUS IOHANNIS este DEFINITIVA

Vicepresedintele PNL a multumit PSD pentru ca astfel s-au aflat cine sunt TRADATORII din partid si astfel a aflat cine sunt cu adevarat persoanele pe care se poate baza ACL.

“Le multumesc celor de la PSD ca ne-au facut un mare serviciu, ne-au scapat de TRADATORI. Inaintea marii batalii am aflat cine este cu adevarat cu noi, cine sunt vitejii care sunt in prima linie a acestei batalii, cine sunt oameni pe care ne putem baza”, a spus Orban.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN ii acuza pe VICTOR PONTA si pe DACIANA SARBU de incalcarea legislatiei

Prezidentiabilul ACL KLAUS JOHANNIS s-a intalnit joi cu aproximativ o mie de membri de partid si sustinatori din judetul Satu Mare, in cadrul manifestarii rostind discursuri mai multi lideri importanti ai ACL, printre care LUDOVIC ORBAN, MIHAI RAZVAN UNGUREANU, ANDREEA PAUL, TEODOR ATANASIU, LUCIA VARGA, GHEORGHE FALCA.