Ludovic ORBAN: PONTA transforma ROMANIA intr-un stat POLITIENESC

Ludovic ORBAN a declarat, astazi, la Sibiu, ca premierul Victor Ponta  “transforma Romania intr-un stat politienesc” prin masurile initiate in ultima perioada .

”Victor Ponta  transforma Romania intr-un stat politienesc. Dupa ce a negociat ca la talcioc cu  Basescu numirea conducatorilor parchetelor din Romania, punandu-si omul de casa in persoana domnului Tiberiu Nitu in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ponta si-a continuat operatiunea de dobandire a controlului asupra unor puncte strategice ale statului. Desi se cearta cu Traian Basescu, de dimineata pana seara si se balacaresc ca la usa cortului, de fapt, Victor Ponta incearca, incetu cu incetu, sa devina un nou Traian Basescu”, a declarat Orban vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, anunta Mediafax.

 “Lucrurile nu s-au oprit aici. PSD a initiat un proiect de lege care urmareste ca Directia Generala de Informare a Armatei sa treaca si ea in subordinea directa a primului ministru, urmand ca seful DGIA sa fie numit direct de primul ministru. La Senat se afla in curs de dezbatere un proiect de lege prin care seful IGPR si seful Inspectoratului General al Politiei de Frontiera urmeaza sa dobandeasca rang de secretar de stat. Dar, nu acesta este scopul acestui act normativ, nu promovarea sau inaltarea in rang a sefului Politiei, ci, practic, aducerea in subordinea directa a primului ministru atat a Politiei, cat si a Politiei de Fontiera”, a punctat deputatul liberal.

Citeste si: Crin ANTONESCU: Eu l-am adus pe PONTA la PUTERE, eu il dau JOS