LUDOVIC ORBAN preia SEFIA grupului deputatilor liberali

Deputatul PNL LUDOVIC ORBAN va fi, incepand de vineri, lider al deputatilor liberali in locul lui GEORGE SCUTARU, care si-a dat demisia din Parlament.

“La nivelul grupului parlamentar, s-au operat doua inlocuiri. In locul meu, incepand de astazi (vineri – n.r.), lider al grupului va fi LUDOVIC ORBAN, iar in locul deputatului Mircea Rosca, vicelider va fi deputatul Mircea Dolha”, a anuntat, in plenul Camerei, GEORGE SCUTARU.

Deputatul PNL GEORGE SCUTARU si-a dat vineri demisia din Parlament, el urmand sa preia functia de consilier pe probleme de securitate al presedintelui KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: GEORGE SCUTARU si-a dat DEMISIA de la CAMERA DEPUTATILOR

In ceea ce-l priveste pe deputatul MIRCEA ROSCA, fost vicelider al grupului PNL din Camera, acesta ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti propunerea de prelungire a arestarii preventive formulata de DNA Ploiesti.

Citeste si: LIVE TEXT ALINA GORGHIU ESTE NOUL PRESEDINTE INTERIMAR al PNL! DECLARATII

MIRCEA ROSCA este cercetat pentru trafic de influenta intr-un dosar in care mai sunt vizati varul acestuia, ADRIAN ROTILA, de asemenea in arest preventiv, dar si presedintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, aflat sub control judiciar, acestia din urma fiind acuzati de cumparare de influenta si dare de mita.