LUDOVIC ORBAN: PSD ramane acelasi partid CRIPTOCOMUNIST

PSD a aratat ca este incapabil sa se reformeze, prin alegerea lui LIVIU DRAGNEA presedinte, a declarat la postul de radio RFI prim-vicepresedintele PNL, LUDOVIC ORBAN. In opinia sa, PSD “ramane acelasi partid criptocomunist”.

LUDOVIC ORBAN considera ca “PSD a ramas intepenit in proiect. Prin alegerea lui LIVIU DRAGNEA, PSD a aratat ca este incapabil sa se schimbe, sa se reformeze. LIVIU DRAGNEA este exponentul cel mai reprezentativ al naravurilor PSD. LIVIU DRAGNEA reprezinta baronii locali, el insusi fiind un baron local, presedintele Consiliului Judetean Teleorman o perioada foarte lunga (…). LIVIU DRAGNEA este un exponent al naravurilor PSD, avand el insusi probleme cu justitia, asa cum au aproape toti reprezentantii PSD in administratia publica judeteana, locala si in Parlament (…). PSD din pacate a aratat in aceste alegeri ca nu vrea sa se schimbe, ca ramane acelasi partid criptocomunist, care nu are legatura cu valorile europene, care nu are nici o legatura cu democratia”.

CITESTE SI: GORGHIU: PNL NU SI-A ASUMAT UN INTERIMAT LA PMB PENTRU A NU VULNERABILIZA LOCUITORII CAPITALEI

Intrebat daca PSD poate fi un partener de dialog pentru PNL, dupa Congresul formatiunii social-democrate, LUDOVIC ORBAN a raspuns: “Din punctul meu de vedere si nu numai al meu, nu mai putem sa stam la aceeasi masa cu PSD. De altfel, decizia PNL dupa motiunea de cenzura in care PSD si UNPR l-au tinut in brate pe Victor Ponta, devenind practic o amenintare la adresa sigurantei nationale, s-a si anuntat public ca PNL nu mai are ce sa dialogheze cu PSD”.

Sursa text: RFI