Ludovic Orban: PSD urmareste sa-si puna propriul candidat la Presedintie

Deputatul PNL Ludovic Orban este convins ca Partidul Social Democrat (PSD) nu il va sustine pe Crin Antonescu la prezidentialele de anul viitor, social democratii urmand sa aiba un candidat propriu la alegerile de anul viitor, informeaza postul de televiziune Digi24.

In opinia lui Orban, Antonescu nu va fi sustinut nici macar daca liderul liberal ar trece in tabara social-democratilor.

“I-am si spus ca nici daca se inscrie in PSD nu il mai sustine PSD-ul la prezidentiale. Imi este clar ca in PSD este un curent foarte puternic care urmareste punerea unui candidat PSD la presedintie”, a declarat Ludovic Orban, duminica seara, la Digi24.

Ludovic Orban este convins ca presedintele PSD este la curent cu situatia si nu face nimic sa o schimbe, dimpotriva. “In ciuda teatrului pe care il joaca Ponta, Ponta este la curent cu tendinta si o incurajeaza”, a subliniat Ludovic Orban.

Potrivit rezolutiilor adoptate la congresele PSD, PNL si PC din 2013, Crin Antonescu va fi candidatul Uniunii Social Liberale (USL) sustinut de toate aceste trei partide la alegerile prezidentiale din decembrie 2014.

Sursa foto: adevarul.ro