LUDOVIC ORBAN, VIZAT DE PROCURORII DNA IN DOSARUL TRANSALPINA

LUDOVIC ORBAN, fostul candidat PNL la Primaria Capitalei, este vizat de un nou dosar penal. Este vorba despre o sesizare facuta de fostul premier Victor Ponta in legatura cu modernizarea TRANSALPINA, sesizare facuta in urma cu un an, informeaza postul Romania Tv.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a confirmat pentru sursa citata ca exista o ancheta in desfasurare in acest sens pe masa procurorilor. Noul dosar existent pe numele lui LUDOVIC ORBAN vizeaza modernizarea TTRANSALPINA. Procurorii investigheaza fapte petrecute in perioada in care LUDOVIC ORBAN era ministru al Transporturilor. Ancheta l-ar viza si pe Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei. Urmarirea penala in ambele cazuri este in REM.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN, URMARIT PENAL SI PUS SUB CONTROL JUDICIAR: MA RETRAG DIN CURSA PENTRU PRIMARIA CAPITALEI. UPDATE

DNA efectueaza o ancheta in curs in dosarul privind modernizarea TRANSALPINA, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 100 de milioane de euro. O firma care astazi este in faliment a castigat contractul cu Ministerul Economiei, care a girat practic pentru efectuarea lucrarilor la TRANSALPINA. La acea vreme, LUDOVIC ORBAN era ministru al Transporturilor. Procurorii DNA sustin, potrivit Romania TV, ca in acest caz investigatia este in curs, la sesizarea lui Victor Ponta.

Sursa foto: realitatea