LUGANO vs FCSB: Ros-albastrii au plecat in ELVETIA fara patru jucatori in frunte cu ALIBEC

Antrenorul Nicolae Dica a decis sa renunte la patru fotbalisti importanti din lotul FCSB-ului pentru partida din deplasare cu FC Lugano din grupele Europa League. In aceste conditii Denis Alibec, Marko Momcilovic, Nedelcu si De Amorim nu fac parte din lotul deplasat de FCSB in Elvetia.

In locul celor 4ar urma sa apara in primul unsprezece Gnohere, Filip sau Ovidiu Popescu, Junior Morais si Florinel Coman. Surprinzator este faptul ca Nicolae Dica a lasat la Bucuresti 3 din marcatorii FCSB din ultimele 4 meciuri. Denis Alibec a dat gol cu Plzen, De Amorim a marcat in meciul cu Gaz Metan, iar Momcilovic a fost eroul din derby cand a inscris singurul gol al meciului cu rivala Dinamo!

Partida dintre Lugano si FCSB se va disputa joi seara, cu incepere de la ora 20.00, si va putea fi urmarita in direct la ProTV. In primul meci din grupele Europa League, FCSB s-a impus clar cu 3-0 in fata cehilor de la Viktoria Plzen.

Echipa probabila cu care FCSB va incepe partida cu FC Lugano de pe stadionul din Lucerna (stadionul adversarei ros-albastrilor nu este omologat): Nita – Benzar, Balasa, Planic, Morais – Pintilii, Filip – Teixeira, Budescu, Coman – Gnohere.

Sursa foto: sport