Luigi Iorga, fiul lui Cristi Iorga de la trupa Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, a murit intr-un accident rutier produs in Arad

Tragedie in familia lui Cristi Iorga. Luigi, fiul bateristului trupei Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, a murit, sambata, intr-un accident rutier produs pe soseaua de centura din Arad. Alti doi prieteni ai lui Luigi Iorga au murit si ei in accident.

Fiul lui Cristi Iorga mergea spre Pecica cu un autoturism Mercedes, insa pe soseaua de centura a municipiului Arad a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu masina de un gard de ciment. Autoturismul s-a rostogolit zeci de metri, iar in cadere s-a lovit de o bucata de ciment, dupa care s-a rasturnat pe campul din dreapta soselei.

In masina in care se afla Luigi Iorga mai erau inca trei persoane: fratele lui Luigi, Alin, si inca doi prieteni, fratii Emanuel si Eduard Stana. Acestia din urma au murit si ei in accident. Fratele lui Luigi Iorga a fost dus la Spitalul Judetean din Arad, cu fractura la coloana cervicala si o plaga la cap.

Luigi Iorga ar fi implinit, la 17 noiembrie, 26 de ani. Inmormantarea va avea loc marti, la Arad, orasul natal al fratilor Cristi si Leo Iorga.

Foto: Facebook