LUIS ENRIQUE a fost prezentat miercuri ca antrenor principal la FC BARCELONA. VIDEO

LUIS ENRIQUE, fostul jucator al gruparii balugrana si al nationalei Spaniei, a SEMNAT un contract valabil pentru urmatoarele cinci sezoane cu FC BARCELONA, gruparea din capitala Cataluniei prezentandu-l OFICIAL miercuri la pranz.

LUIS ENRIQUE a parafat contractul cu FC BARCELONA in prezenta presedintelui JOSEP MARIA BARTOLOMEU si a directorului sportiv ANDONI ZUBIZARRETA.

“Ne face placere sa-l prezentam pe LUIS ENRIQUE ca  antrenor principal. E un apropiat al BARCELONEI, un cunoscator, a fost jucator, antrenor la echipa a doua. Incepe o noua etapa, suntem foarte optimisti. Asa cum stiti, am ajuns la un acord acum ceva vreme cu Tata Martino sa reziliem contractul, atunci am vorbit cu ANDONI ZUBIZARRETA si am inceput negocierile cu LUIS ENRIQUE

Citeste si: LIONEL MESSI si-a prelungit contractul cu FC BARCELONA. Va deveni cel mai bine platit jucator din lume

LUIS, sa ai mult succes, esti o persoana foarte capabila, cunosti foarte bine clubul, ne cunoastem de multa vreme, iti multumesc foarte mult ca ai acceptat propunerea noastra”, a spus JOSEP MARIA BARTOLOMEU.

“Le multumesc presedintelui si directorului sportiv. E o zi foarte speciala, in care cred ca incepem sa contruim o noua BARCELONA, o echipa care poate face fanii sa viseze. O echipa care-si poate atinge obiectivele. 

Citeste si: REVOLUTIE LA FC BARCELONA: 13 jucatori PLEACA, vine si un NOU ANTRENOR 

Cand am plecat de la Barca B mi s-a spus ca e doar un bun ramas si ca intr-o zi ne vom revedea. Si oamenii de aici s-au tinut de cuvant. Azi mi se indeplineste un vis, un vis al oricarui antrenor. Clubul asta a crezut in mine cand nu aveam nici un fel de experienta ca tehnician. Aici m-am format, am capatat experienta. Apoi am plecat si niciodata nu am avut ca obiectiv sa antrenez prima echipa a Barcelonei si o sa explic de ce: pentru ca era ceva ce parea imposibil la acel moment. Sper sa dau clubului tot ce are nevoie, voi ramane asa cum sunt ca om. Incepe azi un nou sezon, luam decizii chiar incepand de acum. Sper sa avem un an senzational, vreau sa aud iar imnul Barcelonei pe Camp Nou”, a declarat LUIS ENRIQUE.

Sursa foto si video: fcbarcelona.com, youtube.com