LUIS SUAREZ a plecat de la LIVERPOOL! Vezi cu cine a semnat superatacantul uruguayan

LIVERPOOL s-a despartit de LUIS SUAREZ! Dupa lungi negocieri, superatacantul uruguyan va evolua in tricoul BARCELONEI. Suarez a pozat deja in tricoul echipei blaugrana.

Atacantul a semnat un contract valabil pe 5 ani, iar saptamana viitoare va fi prezentat intr-o conferinta de presa.

“Barcelona s-a inteles cu Suarez, iar acesta urmeaza sa vina saptamana viitoare in Catalunia pentru a semna contractul si pentru a face vizita medicala”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul BARCELONEI.

Conform presei iberice, Barca a platit 90  milioane de euro pentru Suarez, cel mai bun marcator din Europa in sezonul trecut, cu 31 de goluri, la egalitate cu portughezul Cristiano Ronaldo. Uruguayanul urmeaza sa joace in urmatorii 5 ani pentru formatia catalana.

Oficialii lui Liverpool au confirmat si ei pe site-ul clubului transferul lui Suarez si ii ureaza acestuia succes.

“Dorim sa-i multumim lui Luis pentru contributia sa si pentru rolul jucat in echipa noastra. Toti cei de la Liverpool doresc sa-i ureze acestuia tot binele din lume si sa aiba un viitor stralucit”, se arata pe site-ul “cormoranilor”.

Suarez este al cincilea fotbalist care se transfera la Barcelona din postura de detinator al Ghetei de Aur a Europei si al 15-lea uruguayan care joaca pentru FC Barcelona.

Surse foto: fcbarcelona.com, telegraph.co.uk