Inca o TRAGEDIE in sportul romanesc. A MURIT o speranta a ECHIPEI NATIONALE

O noua tragedie in sportul romanesc. O baschetbalista in varsta de doar 20 de ani, speranta a echipei nationale de tineret, a incetat din viata. Luisa Silaghi, componenta a echipei Universitatea Cluj, a decedat joia trecuta, dupa doi ani in care s-a luptat cu cancerul.

Luisa Silaghi se anunta a fi o mare speranta a clujencelor, dar si a echipei nationale de tineret. Din pacate, parcursul sportivei s-a prabusit subit in momentul in care a aflat ca sufera de cancer.

Studenta in primul an la Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii Babes-Bolyai, Luisa Silaghi, retrasa din activitatea competitionala pentru a-si trata boala, a fost vazuta ultima oara in public in urma cu jumatate de an, in tribunele Salii Sporturilor din Cluj-Napoca, la un meci al echipei locale.

CITESTE SI: TRAGEDIE IN FOTBAL: Un atacant camerunez a MURIT dupa ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune. VIDEO

“Joi a decedat. Ultima data a putut fi vazuta acum vreo sase luni la sala la un meci, dar nu a jucat. De vreo doi ani de zile i s-a gasit aceasta boala. A continuat si la un moment dat nu a mai putut continua activitatea spotiva, a trebuit sa se opreasca. Pe urma a venit acum câteva luni la sala sporturilor la antrenamente, si-a luat ramas bun de la fete si a stat pe banca la un meci si pe urma a plecat si alaltaieri noaptea a murit. Aceasta a fost situatia. O fata foarte draguta”, spus presedintele Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu.

Fostul ei antrenor, Florin Covaciu, si colegele de echipa, in semn de respect, si-au schimbat fotografia de pe pagina personala de Facebook cu mesajul “In the Memory of Luisa Silaghi, 1994-2014”.

Sursa: libertatea.ro