Crime Caracal. Luiza Melencu ar fi fost găsită moartă! Unde erau rămășițele adolescentei

Luiza Melencu ar fi fost găsită moartă luni, informează Antena 3. Corpul fetei a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă.

Update 5:  Avocatul familiei Melencu a dezvăluit că fragmentele osoase găsite în pădurea de lângă Caracal nu i-ar aparține Luizei. Tonel Pop a subliniat că Gheorghe Dincă a fost mai mult decât nesigur când a trebuit să o indice pe Luiza și, precizând că acesta dădea indicații în funcție de lunile anului, iar luna indicată de acesta nu se potrivește cu dispariția Luizei. „Nu a indicat-o cu precizie, nu a zis ”Da, este Luiza”, indică fetele în funcție de luna în care le-a racolat. El spune fata din luna x, fata din luna y”, a declarat, luni seară, Tonel Pop.

Update 4: Gheorghe Dincă le-ar fi spus astăzi autorităților că omorat-o pe Luiza Melencu imediat ce a răpit-o, după care ar fi ars-o în același butoi în care a incinerat-o și pe Alexandra Măceșanu, dezvăluie surse citate de Antena 3.

Update 3: Criminologul Dan Antonescu a declarat luni la Digi24, după vestea că anchetatorii au găsit oase în pădurea în care Gheorghe Dincă a spus că a aruncat corpul Luizei:

„Este o cooperare care vine putin tarziu. Este o mare diferenta intre a spune ca corpul a fost aruncat in lac si osemintele sunt intr-o padure. Este posibil ca o parte sa le fi aruncat in lac si o parte in padure. Dar este un mare pas inainte. Pana acum nu existau probe concrete ca acest individ a comis fapta despre care vorbea si a carei victima a fost Luiza. Urmeaza expertize antropologice, genetice, pentru a se stabili natura acestor resturi, daca sunt umane, varsta si daca avem de-a face cu acea victima de care vorbeste monstrul”, a zis criminologul. „După cum acționează, dă semnul unei rutini, ceea ce e foarte grav”, a adăugat Dan Antonescu.

Update 2: Un corp a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă. Aici ar fi fost găsite oase, într-un loc indicat de Dincă despre care Dincă susține că ar fi ale Luizei, anunță Antena 3.

Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție în urmă aproape patru luni. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră.
 
 
Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică faptele de omor, atât în cazul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, cât şi al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în urmă cu câteva luni.
 
Update: Mama Luizei Melencu, prima fată dispărută în cazul Caracal, a lansat un apel disperat, luni dimineața. Femeia cere să fie contactată de autorități cu privire la noile informații care apar cu privire la dispariția fetei sale. ”Vreau să fiu și eu contactată, să știm și noi ce se întâmplă. Rog autoritățile să ne dea și nouă informații, să știm ce facem.  Când a venit domnul procuror Vasilescu, vinerea trecută, ne-a arătat bijuteriile. În acele bijuterii nu s-a găsit nimic care să fie ale fiicei mele. Din momentul acela nimeni nu ne-a mai contactat. Tot ce știm, știm de la televiziune. Ieri, s-a găsit un rucsac, fiica mea avea un rucsac la data dispariției. Nu ne-au arătat nimic. Chiar rog autoritățile să ne contacteze și pe noi”, a declarat mama Luizei Melencu, la România Tv.
 
Știre inițială
 
Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție în urmă cinci luni. 
 
Citește și: CRIME CARACAL. PRIMELE IMAGINI ALE SCANDALULUI DE LA CASA GROAZEI! BUNICUL ȘI MAMA LUIZEI AU VRUT SĂ INTRE PESTE CRIMINALUL GHEORGHE DINCĂ! VIDEO
 
Vom reveni cu amănunte.
 
Sursa foto: facebook