Luiza Melencu trăiește! Alexandru Cumpănașu: ”Îmi asum această informație”!

Luiza Melencu este în viață! Aceasta este informația care zguduie din temelii societatea românească exact înaintea înaintea alegerilor prezidențiale. Anunțul a fost făcut chiar de un candidat la Palatul Cotroceni.

Update: Bunicul Luizei Melencu este convins că într-una din pozele pe care le-a văzut și pe care i-a arătat-o Alexandru Cumpănașu, este Luiza. „Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza”, a spus acesta, anunță Mediafax.

Potrivit bunicului Luizei Melencu, din înregistrarea video nu a putut distinge vocea Luizei, dar într-una dintre pozele pe care i le-a arătat Alexandru Cumpănașu susține că este nepoata lui. „Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza.(…) Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local”, a declarat bunicul Luizei. Acesta spune că fotografiile și filmul ar fi fost făcute săptămâna trecută, în Italia.

Știre inițială

Alexandru Cumpănașu a declarat în exclusivitate la Antena 3 că Luiza Melencu a fost găsită de investigatorii săi. Mai mult de atât, mama Luizei a recunoscut-o pe fată în clipul video prezentat.

”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat în viața mea.

Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Alexandru Cumpănașu, la postul de televiziune Antena 3.

Luiza Melencu, dispărută din luna aprilie

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată, adolescenta a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă tânără din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută și ea, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete, dar cercetprile în acest caz sunt încă în desfășurare. Gheorghe Dincă a fost cel care a recunoscut că a răpit-o, sechestrat-o, și, în cele din urmă, ucis-o pe Luiza Melencu, fără ca oamenii legii să îl întrebe prea multe despre această situație.

Sursa foto: facebook