Lukoil A RELUAT vanzarea de combustibil

Rafinaria LUKOIL PLOIESTI, care a repornit instalatiile pe 10 octombrie, la o saptamana de la oprirea lor ca urmare a unei anchete a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, a RELUAT luni activitatea de comercializare a produselor finite.

Potrivit unui comunicat al companiei, rafinaria a obtinut luni, la trei zile de la repornirea instalatiilor, produse finite si a RELUAT activitatea de comercializare a acestora.

Citeste si: PONTA, LA MOLDOVA 1 TV, DESPRE DECLARATIILE SALE IN CAZUL LUKOIL, CONSIDERATE O INGERINTA IN JUSTITIE: ASTA E O PROSTIE DIN ROMANIA!

Parchetul de pe langa Curtea de Apel (PCA) Ploiesti efectueaza cercetari fata de SC PETROTEL LUKOIL SA Ploiesti pentru savarsirea infractiunilor de EVAZIUNE FISCALA si de SPALARE DE BANI cu un prejudiciu estimat de 230 de milioane de euro.

De asemenea, fata de directorul general al PETROTEL LUKOIL, Andrey Bogdanov, s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani si s-a instituit masura preventiva a controlului judiciar.

Citeste si: LUKOIL REIA ACTIVITATEA LA RAFINARIA DIN PLOIESTI

La data de 2 octombrie anchetatorii au dispus masura sechestrului asigurator ca urmare a unor perchezitii efectuate pe platforma LUKOIL din Ploiesti, iar la data de 6 octombrie, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti a dispus inlocuirea masurilor asiguratorii prin ridicarea partiala a sechestrului asigurator asupra conturilor bancare.

Sursa foto: antena3.ro