MESAJE DIN LUMEA DE DINCOLO. Muribunzii vor ca tu sa stii ASTA!

MURIBUNZII stiu cand vor trece in lumea de dincolo si isi vad prietenii sau rudele DECEDATE chiar inainte de a-si da ultima suflare. Sunt doar cateva dintre concluziile la care a ajuns jurnalista Patricia Pearson in urma unei investigatii care a durat nu mai putin de cinci ani.

Jurnalista Patricia Pearson, cea care scris cartea “Cum sa deschizi usa Raiului: Povestiri despre Viata, Moarte si ce urmeaza dupa”, explica ce a descoperit despre modul in care oamenii trec “dincolo”, potrivit jurnalul.ro.

Ultimele 72 de ore

Dupa ce Patricia Pearson si-a pierdut sora si tatal in decurs de noua saptamani, jurnalista a petrecut cinci ani investigand ce se intampla atunci cand MURIM.

“Dupa ce am vorbit cu zeci de oameni care au avut grija de semenii lor muribunzi, am ajuns la concluzia ca cel aflat pe patul de moarte stie ca va muri si cand va muri.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? EL ESTE OMUL CARE S-A INTORS DIN MORTI

Cu 72 de ore inainte de ultima suflare, muribundul incepe sa vorbeasca in metafore despre calatorie. Cer pantofii sa se incalte, biletele de avion sau cer sa mearga acasa atunci cand sunt acasa. Cand sora mea se afla pe patul de moarte, a spus, frustrata: Nu stiu cum sa plec”, a explicat jurnalista.

Vad rude sau prieteni MORTI

Potrivit unui studiu complex, cei mai multi MURIBUNZI au fost constienti cu o ora inainte de a muri, acesita vazandu-si rude sau prieteni DECEDATI facandu-le semne.

Audrey Scott, de 84 de ani, bolnava de cancer in faza terminala, primea vizite de la fiul sau, care MURISE cu sapte ani in urma. Potrivit femeii, baiatul statea linistit pe scaun si o privea, scrie sursa citata.

Se poate spune “la revedere” si dupa

Potrivit aceluiasi studiu, 50% dintre persoanele indoliate simt prezenta celor dragi care au trecut dincolo, fie in momentul MORTII, fie mai tarziu.

“S-a intamplat in familia mea. Tatal meu a MURIT brusc, fara niciun fel de avertisment, in mijlocul noptii, in 2008. Sora mea Katharine, care se afla la 160 de kilometri distanta, s-a trezit brusc si a simtit prezenta cuiva langa ea si cum este mangaiata pe cap. A fost cuprinsa de multumire si bucurie, o experienta pe care a catalogat-o ca fiind remarcabila”, a scris Patricia Pearson.

Luminita de la capatul tunelului

Cei care experimenteaza VIATA DE DUPA MOARTE sunt zdruncinati emotional de aceasta lumina. Yvonne Kason, care a fost implicata intr-un accident aviatic, a comparat aceasta lumina cu o dragoste materna extraordinara. “Parca eram un nou-nascut pe umarul mamei mele. Parca fusesem pierduta timp de secole si in sfarsit am gasit drumul spre casa”.

Citeste si: VIDEO. BRACO, BARBATUL CARE INFAPTUIESTE MIRACOLE DOAR CU PRIVIREA

Experienta de dupa MOARTE pentru cei in viata

Ocazional, cei aflati in viata pot experimenta sentimentul intrarii in lumina, releva o cercetare din 2010 a psihiatrului Raymond Moody.

“MURIBUNDUL devine radiant si vorbeste despre mersul intr-o incapere luminata de un felinar sau despre cum trupul lor se umple de lumina”, afirma psihologul Kathleen Dowling Singh. Uneori, chiar daca numai pentru o clipa, si membrii familiei muribundului simt acelasi lucru.

Sursa foto: independent.co.uk