Luminita Anghel, mama moderna. Uite ce teribilisme ii accepta fiului sau. FOTO

Luminita are probleme cu fiul sau, David, care a ajuns subiect de presa. Adolescentul si-a facut o poza interzisa, care a socat-o pe mama sa. Totusi, cantareata isi intelege copilul: e firesc sa ai comportamente teribiliste la 17 ani.

David, fiul Luminitei nu e chiar un baiat exemplu. Mai chiuleste de la scoala, nu are note exceptionale si cel mai nasol, isi face fotografii indecente in baie. Baiatul n-a avut grija ca poza „periculoasa” sa ramana secreta, si uite asa, acum, e subiect de presa.

Luminita a fost socata cand a vazut poza. S-a mai linisit, insa, cand si-a dat seama ca fiul ei este inca un adolescent dornic de senzatii tari: “Stiu despre ce fotografie este vorba. Si-a facut-o in iarna, cand noi ne aflam la un hotel de cinci stele din Sibiu, unde obisnuim sa mergem. Eu am vazut poza in februarie, in perioada Eurovision-ului si am crezut ca cineva a tesut un complot impotriva mea. L-am bagat in sedinta pe David, el mi-a zis ca nu a trimis poza nimanui, dar eu nu mai stiu ce sa mai cred. Poate intr-adevar i-o fi luat-o cineva din telefon. Acum, asta e, sa-si asume, sa suporte consecintele”, a declarat artista pentru wowbiz.ro.

Solista crede ca fotografia indrazneata din baie a fost, totusi, o scapare din partea lui David: “Probabil ca el s-o fi inspirat din reviste, ceva, nu-mi dau seama. Acum el e adolescent, adolescentii gandesc diferit fata de noi. Oricum, la varsta lui are probleme fata de fizicul lui, ba nu ii place ca este prea slab, ba nu ii convine ca se confrunta cu acneea”,  zice Luminita.

Artista a hotarat ca e mai bine sa ii ofere libertate fiului sau, altfel s-ar putea ajunge la o relatie tensionata, iar David ar putea face tampenii si mai mari: „Consider ca am fi avut probleme reale daca ar fi consumat etnobotanice sau daca ar fi furat din casa, ceea ce nu este cazul”.

Sursa foto: wowbiz.ro