LUNGA sau GROASA? Circumferinta sau lungimea? Ce conteaza pentru placerea maxima?

Pentru aventurile de o noapte, marimea conteaza, insa aceasta nu este lungimea. Femeile sunt interesate mai mult de circumferinta penisului partenerului lor decat de lungimea acestuia, potrivit unui studiu condus de Universitatea din California, Statele Unite ale Americii.

Cand aleg dimensiunile preferate, femeile iau in calcul tipul de relatie pe care il doresc cu respectivii barbati, potrivit cercetatorilor americani. In timpul studiului, 41 de femei au analizat 33 de penisuri realizate cu ajutorul unei imprimante 3D, iar mai tarziu au ales modelele cu care ar prefera sa faca sex, in functie de tipul de relatie dorit. Modelele aveau dimensiuni cuprinse intre 10 centimetri si circumferinta de 6 centimetri si 21 de centimetri si circumferinta de 17 centimetri, scrie Huffington Post.

Pentru aventurile de o noapte, femeile au optat pentru circumferinte mai mari decat cele pe care si le-ar dori la barbatii cu care si-ar dori o relatie de lunga durata. In ceea ce priveste lungimea, au ales la fel pentru ambele situatii, cele mai multe dintre participante optand pentru 16,5 centimetri.

In cea de-a doua parte a studiului, cercetatorii au descoperit ca, odata cu trecerea timpului, femeile au tendinta de a crede ca penisul partenerului este mai mare decat in realitate.