“Lupii Galbeni” invadeaza National Arena la finala Cupei!

Suporterii Petrolului Ploiesti au achizitionat pana acum peste 15.000 de bilete din cele 19.000 care le-au fost acordate de Federatia Romana de Fotbal (FRF) pentru finala Cupei Romaniei Timisoreana care se va disputa pe 1 iunie la Bucuresti.

Supranumiti “Lupii Galbeni”, sustinatorii gruparii prahovene, sunt hotarati sa faca un spectacol fara egal la cel mai important meci pe care Cosmin Contra si jucatorii sai il vor avea in acest final de sezon.

Interesul foarte mare aratat de fanii ploiesteni pentru acest meci i-a determinat pe oficialii echipei prahovene sa depuna o cerere si pentru deschiderea inelului 3 de la tribuna a doua. Iata cumvor fi dispusi in tribune suporterii Petrolului: Tribuna II: Inelul 1 – 4339; Inelul 2 – 1275
Peluza: Inelul 1 – 4605; Inelul 2 – 1898; Inelul 3 – 6243; Tribuna I: Inelul 2 – 600. In acest moment mai sunt disponibile bilete pentru sustinatorii Petrolului la tribuna I si la sectorul VIP.

Sambata, 1 iunie, pe stadionul National Arena din Bucuresti se va disputa finala Cupei Romaniei Timisoreana intre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Sursa foto:doarpetrolul.ro