“Lupii Galbeni” vor sa faca spectacol in Ghencea la meciul cu Steaua

„Lupii Galbeni” vor sa faca spectacol pe stadionul din Ghencea, acolo unde Petrolul Ploiesti va intalni, duminica 1 decembrie, pe campioana Steaua Bucuresti. „Gazarii” au primit, din partea oficialilor stelisti, un numar de 1.300 de bilete, iar sefii galeriei prahovene au apelat la toate canalele de comunicare pentru a lansa un apel catre suporterii ploiesteni de a veni la acest meci.

“Sustinatorii care vor sa mearga in capitala au la dispozitie 1.300 de bilete, pe care le pot achizitiona incepand de joi si pana duminica, ora 12.00, de la casele de bilete ale stadionului ”Ilie Oana”, dar si de la pub-ul suporterilor, aflat la Peluza I. Pretul unui tichet este de 15 lei si include accesul in stadion, in sectorul rezervat galeriei ploiestene, precum si transportul dus-intors cu autobuze, in cazul in care se doreste deplaserea in mod organizat. Plecarea va avea loc duminica, ora 16.30, din fata stadionului ”Ilie Oana”, fanii fiind asteptati cu tot arsenalul de care dispun, incluzand si steagurile de mari dimensiuni”, noteaza Observatorul Prahovean.

Steaua Bucuresti si petrolul Ploiesti se vor intalni duminica 1 decembrie, de la ora 21.00, pe stadionul Ghencea intr-o partida din etapa a XVII-a a Ligii I. Meciul este capul de afis al acestei runde, dar este cu atat mai important cu cat, daca oaspetii vor invinge lupta pentru titlul de campioana se va relansa.

Sursa foto: observatorul prahovean