Lupta pentru putere de la Steaua, dezvaluita de Ana Maria Prodan! Ce se intampla cu Bourceanu

Condamnarea si incarcerarea lui Gigi Becali a insemnat inceputul luptei pentru putere la clubul  Steaua Bucuresti, toti cei ramasi “afara” disputandu-si preluarea sefiei la echipa din Ghencea. In ciuda faptului ca la nivel declarativ toti par a da impresia ca sunt de acord ca latifundiarul este unicul conducator, in spatele usilor inchise se poarta o lupta crancena.

In acest moment, la nivel tehnic si administrativ, Steaua Bucuresti este impartita in doua tabere. De o parte sunt oamenii in care Becali are incredere si pe care i-a desemnat sa puna in aplicare ordinele lui – Vali Argaseala, Iulian Gheorghisor, Virgil Becali, Teia Sponte si chiar Ionut Lutu – iar de cealalta parte se afla managerul lasat fara drept de semnatura, Mihai Stoica, si antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Faptul ca razboiul dintre cele doua tabere este departe de a se fi incheiat a fost dezvaluit, involuntar, de sotia lui Laurentiu Reghecampf, impresara Ana Maria Prodan, si ea direct interesata ca tabara din care face parte si sotul ei sa preia puterea.

Ana Maria Prodan, care are sub contract 14 fotbalisti din lotul campioanei, a lansat un atac virulent la adresa “rivalilor” si chiar daca nu a aratat cu degetul, persoanele luate in colimator de consoarta tehnicianului din Ghencea sunt usor de ghicit.

“Nu se poate asa ceva. Sa asteptam sa vina presedintele la birou, sa vorbim cu patronul, sa mergem in audienta la puscarie. E foarte greu. La Steaua toata lumea vrea sa fie sef. Eu mor de ciuda ca Gigi este acolo unde este. Acum, ca el este acolo si e foarte greu sa vorbesti cu el, toti vor sa fie sefi, se umfla precum curcanii”, a spus aceasta la postul de televiziune sport.ro.

Trimiterea la “tabara Argaseala” este mai mult decat evidenta, directorul executiv al Stelei fiind singurul om cu drept de semnatura din club, alaturi de directorul economic, Gheorghisor, care insa nu se implica in decizii. In plus, Valeriu Argaseala este omul cu care Becali comunica foarte mai des, prin intermediul lui fiind transmise si ordinele catre Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica.

Vineri, Anamaria Prodan a amenintat cu plecarea de la echipa a capitanului Alexandru Bourceanu, motivand ca acestuia nu i-a fost propusa prelungirea contractului, desi purtatorul banderolei din tabara ros-albastrilor este aproape de a intra in ultimele sase luni de contract.

“Alex Bourceanu nu si-a prelungit contractul, va intra in curand in ultimele sase luni si va putea semna cu oricine din postura de jucator liber. Cred ca o sa dam curs ofertelor, asta e urmatorul pas. Eu nu mai am ce sa-i spun jucatorului cand ma intreaba daca s-a rezolvat ceva”, a spus Anamaria la sport.ro.

Ros-albastrii i-au pregatit un contract incredibil lui Bourceanu pentru a-l convinge sa ramana la Steaua, intelegere care l-ar transforma in cel mai bine platit jucator din Liga 1. Cu toate acestea, oficialii stelisti nu au demarat inca negocierile cu fotbalistul galatean pentru ca se asteapta acordul finantatorului Gigi Becali, incarcerat la penitenciarul Jilava.

Sursa foto: prosport.ro