LUPTE DE STRADA in Bucuresti. 14 persoane au fost RETINUTE de politisti

Un numar de 14 au fost RETINUTE, joi, dupa ce politistii bucuresteni au descins la 11 adrese in cadrul unei actiuni pentru destructurarea a doua grupari rivale, specializate in infractiuni cu violenta, care s-ar fi implicat in mai multe LUPTE DE STRADA, a anuntat Politia Capitalei.

“In fapt, in perioada iunie – octombrie 2014, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Sector 4 si Sectiei 26 au documentat activitatea a doua grupuri, cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni cu violenta, in special tulburarea ordinii si linistii publice, vatamare corporala, santaj, camatarie, conflicte care au generat mai multe evenimente stradale, infractiuni ce fac obiectul a opt dosare penale”, se arata intr-un comunicat remis de Politia Capitalei.

Citeste si: Un ROMAN a fost BATUT cu SALBATICIE de trei barbati la DUBLIN

Potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax, intre membrii celor doua grupari exista un conflict mai vechi, generat de o datorie de 100 de lei.

In urma perchezitiilor, politistii au ridicat multe cutite, bate, bastoane telescopice, sabii, un pistol cu electrosoc, precum si un pistol cu gaze cu 66 de cartuse si un pistol air-soft.

De asemenea, au fost gasite si 10.100 de tigarete de contrabanda.

Citeste si: Barbat injunghiat in trafic la Navodari

Toate cele 14 persoane ridicate au fost retinute pentru tulburarea ordinii si linistii publice, incaierare, amenintare, loviri si alte violente, distrugere, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si contrabanda cu tigari, urmand sa fie prezentate instantei Judecatoriei Sectiorului 4 cu propunere de arestare preventiva.