”Lupu“, ultimul film cu Sergiu Nicolaescu, din 4 octombrie in cinema

Ultimul film in care a jucat cineastul Sergiu Nicolaescu, „Lupu“ in regia lui Bogdan Mustata, va avea premiera in cinema pe 4 octombrie.

Filmul care il are in rolul principal pe tanarul Mihai Vasilescu, aflat la debut, alaturi de Ada Condeescu, Costel Cascaval, Carmen Ungureanu, Alexandru Potocean si Camelia Zorlescu, cu participarea lui Sergiu Nicolaescu, in ultimul sau rol, va avea doua proiectii pentru public inainte de lansarea oficiala in cinematografe.

Filmul spune povestea unui adolescent de 16 ani, pe nume Lupu, care se indragosteste pentru prima data. Acesta traieste cea mai stranie vara din viata sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipeste de el pe holurile intunecate ale blocului este posibil sa nu existe, iar tatal mort ii cere ajutorul din camera alaturata.

In filmul „Lupu“, Sergiu Nicolaescu joaca fata in fata cu un tanar actor de 17 ani, aflat la debut. Fostul mare regizor interpreteaza un batran care locuieste in acelasi bloc cu baiatul si e singurul film in care a acceptat sa joace sub directia regizorala a altcuiva.