M10: Un guvern politic sau tehnocrat permite CLASEI POLITICE CORUPTE si CRIMINALE sa ne UCIDA

M10, partidul fondat si condus de europarlamentarul MONICA MACOVEI, sustine ca este foarte clar mesajul romanilor care au protestat in ultimele zile, si anume faptul ca vor ALEGERI ANTICIPATE.

“Oamenii care au iesit in strada au transmis un mesaj clar: alegeri anticipate acum, inlocuirea intregii clase politice expirate, forte politice noi si curate, intarirea luptei anticoruptie. La un an de la alegere, KLAUS IOHANNIS trebuie sa decida daca e presedintele oamenilor sau al partidelor corupte si criminale. Daca e de partea oamenilor, presedintele trebuie sa declanseze alegeri anticipate”, se arata in comunicatul M10.

CITESTE SI: CIOLOS, DUPA CE S-A VEHICULAT CA AR PUTEA FI PROPUS PENTRU FUNCTIA DE PREMIER: NOMINALIZAREA, O PURA SPECULATIE

Partidul MONICAI MACOVEI sustine ca un guvern politic ar fi acum ilegitim si ca unul tehnocrat ar da timp PSD, UNPR si “clasei politice corupte si criminale sa revina la putere, sa ne fure si sa ne ucida”. In aceste conditii, M10 cere ALEGERI ANTICIPATE la care sa participe doar candidati curati si profesionisti.

In documentul citat, M10 anunta ca vor candidati curati si verificati; 300 de parlamentari; averile nejustificate sa se confiste si banii sa se duca la spitale si scoli; condamnatii sa nu mai candideze; respectarea punctului 8 de la Timisoara; vot la distanta pentru diaspora la toate alegerile si primari alesi in doua tururi.

“Acum e sansa dreptatii. Tinerii care au murit inving coruptia”, se incheie documentul.

Sursa foto: jurnalul