MACABRU. O BICICLISTA de 58 ani s-a dezechilibrat pe carosabil. Ce a urmat e HORROR

O BICLISTA din Timis, in varsta de 58  ani, a murit, luni dupa-amiaza, sub rotile unui camion, dupa ce s-a dezechilibrat in timpul deplasarii.

Evenimentul TRAGIC s-a petrecut pe strada Trandafirilor din comuna Giroc. Femeia se afla pe bicicleta si atat ea, cat si camionul care a ucis-o se indreptau in aceeasi directie. La un moment dat, BICICLISTA s-a dezechilibrat si a intrat sub rotile autovehiculului. In urma impactului, capul femeii a fost zdrobit, iar aceasta a murit pe loc.

Citeste si: Doi tineri abia casatoriti, DECAPITATI de familia miresei

“Atat biciclista, cat si soferul camionului se deplasau pe strada Trandafirilor din comuna Giroc, pe acelasi sens de mers. In momentul in care au ajuns in dreptul unui indicator de ocolire, persoana care se afla pe bicicleta s-a dezechilibrat si a intrat sub rotile din spate ale camionului. In urma accidentului, victima in varsta de 58 de ani a decedat” a declarat Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Citeste si: DRAMA la NEPTUN: Un ofiter SPP a MURIT INECAT

Soferul de 65 ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa, iar cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

Sursa foto: evz.ro