Măcel și acuzații în PSD: Guvernul a furat de la administrațiile locale! Mai ușor cu amantele și cumetriile!

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a lansat, joi, un atac virulent la adresa Cabinetului Dăncilă pe care îl acuză de furt. Întrebat cum ar arăta o echipă de conducere formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Niculae Bădălău, edilul a spus că această variantă ar fi una de ”coșmar”.

Update 2: Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj pe Facebook. Liderul PSD speră ca membrii partidului să nu își facă rău singuri și să dea satisfacție adverarilor politici. “Privesc cu îngrijorare în jurul meu. Lupte interne fără sens. Sper să nu ne facem rău singuri şi să dăm satisfacţie adversarilor noştri. Care nu sunt puţini şi sunt şi foarte cruzi…”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Update: Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, i-a răspuns dur primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, cea care s-a declarat îngrozită de faptul că Oprișan face strategie politică a partidului. „Sunt un om cu experiență de vreo 25 de ani, sunt de vreo 30 de ani în PSD. Nu răspund acestui gen de mahala politică”, a fost reacția lui Marian Oprișan.

Știre inițială

”Un coșmar (…) Scenarii putem să ne imaginăm multe, dar nu trebuie să intrăm în detalii (…) În lunile ianuarie, februarie și martie, Guvernul a furat banii administrației locale” a spus Robert Negoiță, informează Antena 3.

„Cred că trebuie închisă asta cu conducerea. Ar trebui să fie o conducere aleasă. Din punctul meu de vedere, nu este deloc greșit.”, a spus Robert Negoiță. Întrebat cum vede echipa formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Niculae Bădălău în fruntea partidului, Negoiță a spus: „Pot să mă abțin? Un coșmar. O să vă argumentez ulterior. Scenarii ne putem imagina multe, ăsta pe care mi l-ați spus este de coșmar, dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii”.

“Nu mă interesează să candidez la nimic”, a spus Negoiţă înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă la congres are de gând să candideze pentru o funcţie de conducere în partid.

Robert Negoiță vrea reducerea numărului de ministere: ‘Mai puțin cu amante, cu cumetrii’

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, joi, înaintea Comitetului Executiv PSD, că numărul de ministere și numărul de angajați din Guvern trebuie reduse, precizând că trebuie “mai puțin cu amante, cu cumetrii…”. Edilul a spus că el a disponibilizat până acum 250 de oameni din primărie.

“Da! Și mai ales numărul de angajați. Mai puțin cu cumetrii, mai puțin cu din astea ..da da da, mult mai puțin. Eu în presă am văzut. (…) Consider că este absolut necesar, sunt două lucruri absolut necesare: 1. să transparentizăm activitatea Guvernului și a administrației centrale în general. Este cea mai .lipsită de transparență publică administrație din Europa. Este inadmisibil, noi nu suntem Africa, nu suntem Congo. 2. Să transparentizăm activitatea, adică vreau să văd și eu câți angajați are ministerul cutare și care e fișa postului pentru fiecare și activitatea lor zilnică, ceea ce noi, la Primăria Sectorului 3, tocmai aprobăm astăzi, în ședință de Consiliu. Toate ministerele, nu unul în mod special”, a declarat Robert Negoiță, conform Mediafax.

Edilul a precizat că va continua disponibilizările la Primăria Sectorului 3. “Anul trecut, am disponibilizat peste 200 de oameni din Primăria Sectorului 3, iar anul acesta, până acum, undeva peste 50 de persoane până acum și, până la finalul anului o să rezolvăm problema asta”, a mai spus Robert Negoiță.

 
Sursa foto: adevarul